banner

Acest site este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României

Despre noi

RSC CONSULTING

Despre noi 

 

 

 

Companie cu sediul în Cluj-Napoca, care activează din anul 2007 în domeniul managementului și al resurselor umane și livrează patru tipuri de servicii, fiind acreditată de autorități specifice în următoarele domenii:

 • Formare profesională a adulților (Autoritatea Națională pentru Calificări)
 • Evaluare și certificare a competențelor profesionale obținute pe alte căi decât cele formale (Autoritatea Naționale pentru Calificări)
 • Furnizor acreditat de servicii de informare, consiliere profesională și medierea forței de muncă internă (AJOFM)
 • Agenție de plasare de forță de muncă în străinătate (Inspectoratul Teritorial de Muncă)

De la înființarea companiei, în anul 2007, până în prezent, principala activitate a RSC CONSULTING a fost de formare profesională a adulților. Astfel, în această perioadă au fost instruite peste 8.000 de persoane, în cadrul a peste 400 de sesiuni de formare profesională desfășurate în județul Cluj sau alte județe din România.

Clienții absolvenți ai RSC CONSULTING sunt atât persoane fizice (70% din numărul de cursanți) cât și angajați ai unor persoane juridice (30% din numărul de cursanți).

În calitate de furnizor acreditat de servicii de informare, consiliere profesională și medierea forței de muncă, RSC CONSULTING a derulat campanii de selecție și recrutare de personal, oferind locuri de muncă pentru peste 1.000 de persoane.

Începând cu luna martie 2013, RSC CONSULTING a devenit reprezentant legal în România a companiei internaționale de recrutare MECCTI Ltd., care derulează proiecte de selecție de personal pentru companii de aviație din Orientul Mijlociu.

În calitate de agenție de plasare a forței de muncă, RSC CONSULTING a facilitat angajarea a 50 de tinere din România pe posturi de însoțitor de bord la compania de aviație FLYNAS (fostă NAS AIR) din Arabia Saudită.

Centrul RSC CONSULTING de evaluare și certificare a competențelor profesionale obținute pe alte căi decât cele formale este autorizat de către A.N.C., realizând evaluări pentru calificarea LUCRÄ‚TOR ÎN COMERȚ.

RSC CONSULTING este membru fondator al Asociației Patronale a Furnizorilor de Formare Profesională din România (APFFPR), iar doamna Steluța Racolța - Managerul General al RSC CONSULTING - este Președintele APFFPR.

PROIECTE POSDRU în derulare:
RSC CONSULTING este Solicitant/Partener în 8 proiecte finanțate din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane, în care se vor derula activități de formare profesională, consiliere profesională, dar și evaluare și certificare de competențe profesionale:

 • Însoțește-ne la bordul carierei! – solicitant RSC CONSULTING
 • CALITATE ÎNTR-O ECONOMIE BAZATÄ‚ PE CUNOAȘTERE! - solicitant Asociația Patronală a Furnizorilor de Formare Profesională din România
 • ARO-Acces Rapid la Ocupare, solicitant ACADEMIA ROMÂNIA - Filiala Cluj-Napoca
 • EuroHost - Joburi pentru tinerii ospitalieri, solicitant Asociația INCEPTUS România
 • STEPS-Strategii pentru TinEri ProfeSioniști, solicitant Asociația INCEPTUS România
 • Bancomate de joburi în mediul rural, solicitant Asociația INCEPTUS România
 • Mobilitate și inovare pentru ocupare, solicitant Camera Comerț Industrie Bistrița-Năsăud
 • PRIMA - Promovarea Resurselor umane din mediul rural prin Informare, Mediere și instruire în Antreprenoriat, solicitant INTERLOG COM

PROIECTE DERULATE:

 • Proiectul PHARE „CAPITALUL UMAN - Resursa dezvoltării economice” – 55 de persoane instruite în ocupația de Inspector Resurse Umane
 • Proiect POSDRU „EMC - Educație Medicală Continuă” – beneficiari 3400 absolvenți, cadre medicale de la Spitalul Clinic de Recuperare Cluj și Spitalul Clinic de Urgență Tg. Mureș
 • Proiect POSDRU „O șansă pentru viitorul tău” – beneficiari 420 șomeri din județele Cluj și Sălaj
 • Proiect Jacques Delors – fundament al tranziției de la sistemul de educație la viața activă, în parteneriat cu Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca

------

Proiectul „ÎNSOȚEȘTE-NE LA BORDUL CARIEREI!” oferă tinerelor din România oportunitatea participării la programe de formare profesională cu grad mare de specificitate, în calificarea/ specializarea “Însoțitor de bord”, precum și o șansă incontestabilă privind dezvoltarea unei cariere în domeniul aviației civile, în orice stat membru al Uniunii Europene. De asemenea, prin proiectul „ÎNSOȚEȘTE-NE LA BORDUL CARIEREI!” se vor pune bazele constituirii unei școli private de formare profesională în ocupația de însoțitor de bord.

Cursurile oferite în cadrul proiectului sunt:

 • cursuri autorizate de către Autoritatea Națională pentru Calificări
 • cursuri autorizate de către Autoritatea Aeronautică Civilă din România

------

 

DATE DE CONTACT RSC CONSULTING

Adresa: Str. Paul Chinezu, nr. 2, ap. 1, Cluj-Napoca
Telefon: 0264-596161
Email: stewardese@rsc-consulting.ro
Website: www.rsc-consulting.rowww.scoala-stewardese.ro

Galerie foto

 • Despre noi