banner

Acest site este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României

Întrebări și răspunsuri

Mă mai pot înscrie la cursurile Școlii de Stewardese RSC CONSULTING?

Admin Retea Stewardese | 22 Aug 2015

RSC CONSULTING este organizație autorizată de AACR și ANC pentru furnizarea de cursuri de Membru al echipajului de cabină. Așadar, RSC CONSULTING poate furniza, în continuare, cursuri de formare profesională inițială în această ocupație.

Locurile disponibile pentru cursurile gratuite de Însoțitor de bord, oferite de RSC CONSULTING în cadrul proiectului „ÎNSOȚEȘTE-NE LA BORDUL CARIEREI!” s-au epuizat. Le mulțumim cursantelor și absolventelor Școlii de Stewardese RSC CONSULTING și le felicităm pentru rezultatele obținute!

Invităm persoanele interesate de urmarea unui curs de Însoțitor de bord să consulte website-ul www.rsc-consulting.ro și pagina Facebook RSC CONSULTING pentru a afla detaliile referitoare la următoarele serii de curs, furnizate începând din luna octombrie 2015, contra unei taxe de școlarizare, la Cluj-Napoca.

0 răspunsuri Vezi răspunsurile

De ce sunt gratuite cursurile de Însoțitor de Bord?

Admin Retea Stewardese | 11 Apr 2015

Cursurile în ocupația de Însoțitor de bord sunt oferite GRATUIT de RSC CONSULTING, în cadrul proiectului „ÎNSOȚEȘTE-NE LA BORDUL CARIEREI!”.

DATE GENERALE PROIECT

Titlul proiectului: ÎNSOȚEȘTE-NE LA BORDUL CARIEREI!
Nr. identificare contract: OIPOSDRU/CPP144/DMI6.3/S/ID126726

Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

Axa prioritară 6 „Promovarea incluziunii sociale”
Domeniul major de intervenție 6.3. „Promovarea oportunităților egale pe piața muncii”

Durata: 18 luni

Perioada de implementare: Mai 2014 – Octombrie 2015

Necesitatea proiectului: Pregătirea personalului în vederea îndeplinirii cerințelor pieței

Relevanța proiectului: Oportunități sporite de angajare pe o piață în dezvoltare vizibilă, care va genera locuri de muncă

 

*Ulterior încheierii perioadei de implementare, cursurile oferite în cadrul Școlii de Stewardese RSC CONSULTING vor putea fi urmate contra cost. Organizația RSC CONSULTING deține autorizație ANC și AACR de furnizare a acestui tip de cursuri.

0 răspunsuri Vezi răspunsurile

Cum mă pot înscrie la cursurile gratuite de Însoțitor de bord?

Admin Retea Stewardese | 11 Mai 2015

Înscrierile la selecțiile pentru cursurile gratuite de Însoțitor de bord, oferite în cadrul Școlii de Stewardese RSC CONSULTING, se realizează online, pe site-ul proiectului „ÎNSOȚEȘTE-NE LA BORDUL CARIEREI!”, la următoarea adresă web: http://scoalastewardese.ro/pagini/_Scoala_de_stewardese/selectii_pentru_cursuri.html.

Pe această pagină, se va completa cu atenție formularul de înscriere, toate câmpurile fiind obligatorii.   

0 răspunsuri Vezi răspunsurile

Care sunt condițiile de eligibilitate pentru cursurile gratuite de Însoțitor de bord?

Admin Retea Stewardese | 09 Apr 2015

Condițiile de eligibilitate pentru cursurile gratuite de Însoțitor de bord oferite de RSC CONSULTING în cadrul proiectului „ÎNSOȚEȘTE-NE LA BORDUL CARIEREI!” sunt următoarele:

  • Studii liceale finalizate cu diplomă de bacalaureat
  • Cunoașterea limbii engleze la nivel mediu (scris și vorbit)
  • Stare de sănătate foarte bună
  • Aspect fizic plăcut, proporționalitate înălțime-greutate
  • Înălțime minimă 1,60 m
0 răspunsuri Vezi răspunsurile