banner

Acest site este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României

Peste 50 de tinere românce au obținut un post de Însoțitor de Bord în țări din Orientul Mijlociu, cu ajutorul RSC CONSULTING

11 Mai 2015

Firma RSC CONULTING, reprezentantul legal al companiei MECCTI Ltd. în România, a avut un impact  major pe piața muncii, în sectorul aviației civile. A început prin a face recrutare pentru diverse companii de aviație din Orintul Mijlociu, această activitate reprezentând punctul de pornire al scrierii și ulterior al implementarii unui proiect de succes: deschiderea unei școli de instruire și formare în ocupația de însoțitor de bord.

Cel mai important aspect al acestui proiect este faptul că aceste cursuri de formare sunt gratuite, proiectul fiind co-finanțat din fonduri europene, prin Programul Operațional Sectorial de Dezvoltare a Resurselor Umane 2007-2013. Cursurile sunt accesibile tuturor doamnelor și domnișoarelor care au împlinit vârsta de 18 ani și sunt absolnevte de studi medii, obligatoriu cu diplomă de Bacalaurat.

Vestea deschiderii acestei școli de formare în ocupația de însoțiitor de bord s-a răspândit extrem de rapid, astfel încât companiile de aviație au fost extrem de receptive, deoarece de acum vor avea posibilitatea de a recruta direct personal califictat, fapt care are ca efect reducerea costurilor și a timpului de pregătire pe care companiile de aviație erau obliate să le efectuze până acum în primele luni de contract al fetelor angajate în urma recrutărilor.

Drept urmare, peste 50 de tinere românce au obținut un post de Însoțitor de Bord în țări din Orientul Mijlociu, cu ajutorul RSC CONSULTING. Deși agajarea nu este un indicator în cadrul proietului ”INSOȚEȘTE-NE LA BORDUL CARIREI!”, RSC CONSULTING oferă această șansă atât absolventelor școlii de formare, cât și fetelor care nu au beneficiat de aceste cursuri gratuite, datorită parteneriatului cu MECCTI Ltd., dar și datorită notorietății de care compania RSC CONSULTING se bucură la nivel național și internațional.

Parteneri